Monday, December 3, 2007

Meandriranje ?

Zašto baš Meandriranje? Pa nekako mi zvuči logično kada se radi o Blogu koji ja uređujem. Skakanje sa teme na temu, gomila korisnih i manje korisnih informacija,... pa ima li bolji naziv?

3 comments:

Anonymous said...

Postovani gospodine Blagojevicu,
Nije se tesko sloziti sa Vasim stavovima. Narocito ako zivite van naseg glavnog grada.
Ono sto mene dodatno plasi su cinjenice: da svako ko proizvodi informacije ima sanse na pravednu raspodelu drustvenog bogatstva (materijalnog i duhovnog)a svako ko je iskljucivo u ulozi konzumenta informacija, unapred je osudjen na podredjenost i milosrdje.
Zakonom o radio difuziji bilo je neophodno predvideti neophodnost postojanja tv stanica sa nacionalnim frekvencijama na jugu i severu zemlje. O tome sam govorio kada se odlucivalo o sudbini Tv 5 iz Nisa ali govorim i sada ( Ekonomist, 21.04.2008.). Misljenja sam da je to mnogo veci doprinos regionalnoj razvijenosti nego nepravedna, cesto zavicajna i politikantska raspodela sredstava iz drzavnih fondova.

S postovanjem,
Danilo Koprivica

Predrag Blagojevic said...

Apsolutno se slazem sa vama i cini mi se da se na kraju ipak dolazi do jedne, rekao bih porazavajuce cinjenice. Nemoguce je govoriti o zalaganju za decentralizaciju (o cemu cesto govore politicari) ako same politicke partije koje bi to trebale da sprovedu (govorim o zakonima), same unutar sebe nisu decentralizovane.

Anonymous said...

Moj post nema apsolutno nikakve veze sa prethodna 2 ali dodajem blog u Google reader pa cemo pratiti sta ima interesantno na njemu :D.
Pozz. Stole